Wie zijn wij

Allesbedrukt.nl is een internet pionier van het eerste uur. Wij houden ons bezig met de productie en levering van gepersonaliseerde logobedrukte artikelen voor het zakelijke segment. Daarnaast zijn wij in staat om u als klant binnen 48 uur een de webshop van allesbedrukt.nl te leveren in uw stijl met producten naar uw keuze (zie Webshop service voor hoe en waarom).In alle denkbare bedrijfssectoren leveren wij ons assortiment van 1001 artikelen. Wij leveren u tegen de scherpste voorwaarden en op het juiste moment. Onze eigen DTP afdeling met gratis artwork-ondersteuning en productielijnen garanderen u een kwalitatieve bedrukking.
Deze website verschaft u toegang tot een voor Nederlandse begrippen uniek assortiment met een uitgebreide collectie food, non-food en drinks artikelen (> 3.000 artikelen). Ook vindt u bij ons een uitgekiende productrange met milieuvriendelijke producten (biologisch, Fair Trade, recycled, PLA etc).
Alles onder 1 dak! Een groot voordeel voor u, want U weet hoe lastig het is om met verschillende leveranciers en printtechnieken de juiste kleurwaarden en producties af te stemmen. Dit nemen wij U volledig uit handen.
Ons team van gespecialiseerde verkoopadviseurs zit klaar om u te helpen met specifieke vragen en/of verzoeken.